Termeni si conditii de utilizare a Iepuri.ro

1. Introducere
Acest site reprezinta totalitatea informatiilor obtinute prin accesarea adresei web http://www.iepuri.ro si va fi denumit in continuare Iepuri.ro.
Iepuri.ro este administrat de SC Global Smart S.R.L, denumita in continuare Global Smart, inregistrata la Registrul Comertului Ilfov cu nr. J23/2087/2005 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO18135388.

2. Acceptarea conditiilor
Folosirea Iepuri.ro (inclusiv vizitarea si cumpararea de produse) inplica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor in vigoare la momentul utilizarii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa nu folositi serviciile acestui site, indiferent care sunt acestea.
Global Smart isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra prezentelor prevederi fara a fi necesara instiintarea prealabila a utilizatorilor. Recomandam vizitatorilor citirea cu atentie a termenilor si conditiilor la fiecare accesare a Iepuri.ro.

3. Limitarea responsabilitatii
Toate informatiile prezente pe Iepuri.ro (texte, imagini) au scop informativ si pot fi oricand modificate fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Global Smart nu raspunde de eventualele modificari efectuate.
Global Smart nu garanteaza ca informatiile de pe acest site sunt actuale, corecte, complete, lipsite de erori sau de greseli de tipar. Global Smart nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele greseli de continut, de redactare sau de afisare, in ceea ce priveste informatiile de pe acest site.
Global Smart nu garanteaza functionarea neintrerupta si fara erori de ordin tehnic a acestui site si/sau a serviciilor oferite prin intermediul acestui site. De asemenea, Global Smart nu garanteaza ca Iepuri.ro, serverul pe care acest site este gazduit sau corespondenta electronica (email) trimisa de pe Iepuri.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare specifice Internetului si mediului digital.
Acest site contine legaturi (cu caracter informativ sau publicitar) catre alte site-uri web, iar Global Smart nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la utilizarea sau continutul acestor site-uri web.
Global Smart nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un fel de daune sau prejudicii survenite in urma sau in timpul utilizarii acestui site si/sau a serviciilor oferite de acesta, sau ca urmare a imposibilitatii folosirii acestora.

4. Copyright
Continutul acestui site (sigla, elemente grafice, texte, preturi, informatii despre stoc, forma de prezentare, etc.) poate fi reprodus partial sau integral numai cu acordul scris al Global Smart.

5. Politica de confidentialitate
Global Smart nu va transmite catre terti datele personale introduse de catre utilizatori (adrese de email, nume), decat la cererea expresa a autoritatilor romane avizate conform legilor in vigoare.

6. Fraude
In cazul in care utilizatorul incearca fraudarea site-ului Iepuri.ro sau a serverului pe care acesta este gazduit prin activitati specifice de cracking, hacking etc. atunci vor fi sesizate autoritatile romane competente pentru pedepsirea vinovatului sau vinovatilor conform legilor in vigoare.

7. Litigii
Orice litigiu aparut intre utilizatorii si proprietarul acestui site va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul unui esec in rezolvarea conflictului pe cale amiabila, acesta va fi solutionat prin competenta instantelor de judecata ale Statului Roman.